JGD-zwart-transparant.png

Over ons

Wij zijn Derk en Saskia van Gelder. Met veel plezier runnen wij al enkele jaren Je Grote Dag. We helpen jullie graag bij het aankleden van Jullie Grote Dag. Persoonlijk, en passend bij hoe jullie dat willen.

Op 19 augustus 2017 hebben wij onze droomdag mogen ervaren samen met onze twee kids en veel lieve familie en vrienden. Anders dan anders is een beetje onze motto. Niks volgens de normale regels. Nadat ik, Saskia, Derk ten huwelijk heb gevraagd met een horloge waar de bewuste vraag in stond, begon ons avontuur. We wilden graag ons gevoel en het beeld dat we hadden bij onze trouwdag goed in kaart brengen. En dat was best een aardige zoektocht!

Wat ons destijds opviel is dat je als snel aardige bedragen moet betalen voor een beetje aankleding van je grote dag. Door bepaalde items te huren kun je binnen je budget toch dat prachtige plaatje neerzetten dat jullie voor ogen hebben. Wij helpen jullie daar graag bij. Samen met onze partners kunnen we jullie een breed huuraanbod aan stylingartikelen bieden. 

Veel plezier met de voorbereidingen van Jullie Grote Dag!

Liefs,

Saskia en Derk