JGD-zwart-transparant.png

Zo werkt het! - FAQ

Prijzen en Huurtermijn

De genoemde prijzen zijn voor de dag dat je de producten nodig hebt. Dat jullie de spullen de dag ervoor ophalen en de dag erna terugbrengen, zit standaard bij de prijs inbegrepen. De tijden hiervoor zijn uiteraard in goed overleg. Heb je een extra dag of dagen nodig? Dat snappen we heel goed! Voor iedere extra hele huurdag betaal je slechts 50% van de normale huurprijs. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Borg

Wanneer je spullen van ons huurt, betaal je daar borg voor. Zodra we de spullen weer onbeschadigd terugkrijgen, storten wij deze borg weer terug op jullie rekening.

Huuraanvraag

Op onze site is het niet mogelijk om direct producten te reserveren en de huur te betalen. Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten, zodat we mee kunnen denken over allerlei praktische zaken. Je kunt verschillende producten in je winkelmandje doen, de datum van jullie Grote Dag aangeven en een huuraanvraag doen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te nemen.

Bezorging

De producten laten bezorgen en weer ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. De prijs daarvoor is op aanvraag.

Montage

Wanneer we spullen bij jullie bezorgen die gemonteerd moeten worden zoals een backdrop, zit de montage bij de prijs inbegrepen.