JGD-zwart-transparant.png

Partners

Wij van Je Grote Dag werken graag samen met andere ondernemers en professionals. We geloven dat we elkaar kunnen versterken door onze krachten te bundelen. En het is ook veel gezelliger!  

Door samen te werken kunnen we elkaar aanvullen en nog beter maken.  Zo kunnen we het aanbod voor de klant completer en gevarieerder maken.  En de klant zo goed mogelijk bedienen, daar worden wij blij van! 

Vind jij het leuk om een samenwerking aan te gaan met ons? Heb jij of jouw bedrijf iets te bieden wat volgens jou echt niet aan ons aanbod mag ontbreken? 

Neem dan contact met ons op! 


Weddingplanner & Trouwambtenaar Done! By Dien

Vol passie en energie organiseer ik jullie mooiste dag. Voorbereidingen zonder stress en een onbezorgde dag voor jullie en al jullie gasten. Eventueel met een unieke ceremonie waarin jullie de hoofdrol spelen en jullie dierbaren een belangrijke bijrol krijgen. Liefde zien, horen, voelen en delen. Een onvergetelijke dag waar nog lang over wordt nagepraat. Mag ik jullie daar bij helpen?

Telefoon
06-53977354

E-mail
nadine@donebydien.nl

Website
www.donebydien.nl


PavilionRex stretchtent verhuur

Op zoek naar een sfeervolle stretchtent voor een scherpe prijs? Dan bent u bij PavilionRex aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee om voor u de beste stretchtent passend bij uw bruiloft, (buurt)feest, jubileum, zakelijk evenement of festival te vinden. Of het nu gaat om bescherming tegen zon, regen, wind of uitbreiding van een ruimte voor een gezellig samenzijn. 

Telefoon
+31 6 20 77 63 66 

E-mail
info@pavilionrex.nl

Website
pavilionrex.nl


VDT Trouwauto’s ontzorgt

Jullie gaan binnenkort trouwen en zijn op zoek naar een exclusieve auto voor grote dag? VDT Trouwauto’s in Ridderkerk heeft voor elke wens een passende auto. Maak je trouwdag compleet en kies voor een klassieke auto of een sportauto. Al onze auto’s zijn goed verzekerd zodat jullie zorgeloos kunnen genieten!

Telefoon
+31 (0)180 234 032

E-mail
info@vdt-trouwautos.nl

Website
www.vdt-trouwautos.nl