Huur een Stylist

Willen jullie graag een zorgeloze bruiloft? Denken jullie eraan om de styling van jullie bruiloft (of het aanzoek) uit handen geven aan een professional? Wanneer er wat meer ruimte is in het budget, is dat een goed idee!

Styling is onze passie, wij doen het graag voor jullie. En het scheelt jullie en/of jullie ceremoniemeester(s) en familie een hoop werk, tijd en stress! Iedereen moet toch carefree kunnen genieten van jullie grote dag?

Onze stylist komt graag met jullie kennismaken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand van de stijl die jullie voor ogen hebben gaan we kijken welke items we op de door jullie gekozen locatie kunnen gebruiken. 

Hebben jullie een Pinterest bord aangemaakt? Deel het bord dan met ons, ook dat helpt ons om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken.

Bij elke denkbare locatie zijn er wel dingen toe te voegen die het geheel stijlvoller, romantischer of bijvoorbeeld meer persoonlijk maken. De finishing touch! Het puntje op de i. Van kleine details zoals bloemdecoraties, tot de juiste stoelen, tot grote eye catchers als onze populaire LOVE-letters.

Zo stellen we vooraf met elkaar een pakket samen. Op jullie grote dag zorgen wij ervoor dat de styling van de locatie(s) tot in de puntjes geregeld is, en dat alles weer netjes wordt afgebroken, opgeruimd en meegenomen. Zo hebben jullie er zelf geen omkijken naar. 

Lay back, relax and enjoy!