JGD-zwart-transparant.png

Verhuur collectie

Op zoek naar unieke item om jullie trouwlocatie mee aan te kleden? Waar kan ik een mooie back-drop huren tegen een zachte prijs? Wij verhuren allerlei spullen om elk onderdeel van jullie bruiloft mee te stylen. We hebben veel verschillende producten in ons assortiment om de mooiste dag van jullie leven prachtig te decoreren. Precies zoals jullie je Grote Dag voor jullie zien.

Hoe jullie de styling van jullie Grote Dag ook aan willen pakken, zelf doen of uitbesteden, we nodigen jullie uit om een digitaal kijkje te nemen tussen onze spullen! Er zit vast iets voor jullie bij!

Huuraanvraag

Jullie kunnen vrijblijvend een aantal artikelen toevoegen aan jullie huuraanvraag. Tijdens het afronden van de huuraanvraag, vragen we onder andere naar jullie trouwdatum en de locatie. Zo kunnen wij, wanneer we contact met jullie opnemen om de aanvraag te bespreken, direct zeggen of de artikelen op die datum beschikbaar zijn.

 

HUREN & ZELF sTYLEN

Willen jullie niet te veel budget besteden aan de styling, maar toch zorgen dat alles er fantastisch uitziet? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren veel leuke en handige spullen om van jullie bruiloft de droombruiloft te maken die jullie voor ogen hebben. Tegen een zachte prijs. Gewoon, omdat wij iedereen een droombruiloft gunnen!

 

STYLIST INHUREN

Willen jullie de styling helemaal uit handen geven aan een professional? Dat doen we graag voor jullie. We stellen vooraf met elkaar een pakket samen, en wij zorgen ervoor dat de locatie(s) op tijd gestyled zijn, en dat alles weer netjes wordt afgebroken, opgeruimd en meegenomen. Zo hebben jullie er zelf geen omkijken naar.