JGD-zwart-transparant.pngGouden kandelaars met Led kaars

Huurprijs per dag:

€2,75Stijl(en):
Classy Winter Wedding
Modern
Romantisch
touch of gold
Bezorging verplicht:
Nee

Afmeting: 0x0x0 cmDeze gouden kandelaar is een prachtig decoratief item dat perfect past bij elke bruiloft. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een gouden afwerking die een elegante en tijdloze uitstraling geeft. Het is een perfecte aanvulling voor bij de ceremonie of op de dinertafel en kan worden gebruikt als een decoratief of functioneel item. Deze kandelaar wordt alleen verhuurd in combinatie met onze led kaarsen.

LED kaarsen zijn een veilig en sfeervol alternatief voor traditionele kaarsen.LED kaarsen zijn ideaal voor gebruik binnenshuis, omdat ze geen rook, geur of was achterlaten. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken en hebben ze geen open vuur, waardoor ze veiliger zijn dan traditionele kaarsen.

LED kaarsen zijn een geweldige manier om sfeer en warmte toe te voegen aan elke tafelstyling. Door het dimmen van de verlichting vallen de LED kaarsen meer op en als je gebruik maakt van warme romantische kleuren zoals rood, paars en roze van je LED dinerkaarsen versterkt dat de sfeer en romantiek in de ruimte. Plaats de kaarsen op verschillende hoogten en op strategische plekken om een ​​gezellige en uitnodigende sfeer te creëren.

Voorraad: 36 Stuks  In verschillende hoogtes.